Mijn achtertuin

Zelfs in het donkerste bestaan van het menselijke huis, het leven, bestaat er een achterdeur. De deur die ons brengt naar de buitenwereld, in het klein van het bestaan gaat het om mijn achtertuin. Voor wie wil zien en durft te zien zijn er kleuren, zoveel mooie kleuren. De kleuren zijn het leven. Maar het leven brengt ook dood met zich mee. Een spin voedt zich net met een juffer die niet meer te redden valt.

Het leven van de planten, de libellen, de juffers, de vlinders, vliegen, bijen. Alles bloeit, vliegt, danst in de regen, aanschouwt de bewolking of ziet de zon als warme energie bron. Voor wie wil en kan zien is er zoveel leven. Zelfs in ieders donkerste bestaan is er altijd een kleur, oftewel een zon.

Gehakkelde aurelia

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s