Stabiliteit

Je grote kijkers staren me aan en ik kan niet anders dan terug staren in je eindeloze kleurige diepe ogen. Ik verdrink, kan soms niet meer op mijn benen staan. Jij niet, jij staat symbool voor stabiliteit en kracht. Beide begrippen heb ik nodig in het dagelijkse leven van dit bestaan. Door je voor altijd op mijn arm bij me te dragen geef je mij dagelijks de kracht om mijn leven in balans te houden. Wanneer je wegvliegt en uit mijn zicht verdwijnt is het de tekening van jou op mijn arm die samen met mij voor altijd door dit leven vliegt. Door hemel en hel, zomer en winter, hoogtes en dieptes. Ik draag je bij me en ben nu net zo sterk als jou.

Met dank aan mijn broer, Jeroen.

Bruinrode Heidelibelle

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s