Vosje op jacht

Zachtjes kruipt hij achter haar aan. Zijn vleugeltjes bewegen imponerend heen en weer. Hij fluistert hoe mooi ze is, hoe mooi haar kleuren glimmen in de stralen van deze avondzon. In de laatste uren van de dag wil hij haar verleiden, haar lief hebben onder deze gouden magische kleuren, de laatste warmte van deze dag. Zij negeert zijn mannentrots en geeft hem een rug. Voorzichtig kruipt ze verder over de paars roze bloemknoppen en drinkt ze nog wat meer nectar terwijl dit mannelijke kleine vosje verder blijft vechten voor haar liefde. Het lijkt erop dat zijn jacht op haar in deze laatste gouden uren van de dag niet meer gaat lukken. Ook hij beseft zijn falen en besluit op een andere bloem te gaan zitten, wachtend op een nieuwe gouden vrouwelijke schoonheid. Ik hoop voor hem dat hij morgen een mooi vosje weet te vangen.

Nicole

Kleine vosjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s