Blauwe zondag

Vandaag is het blauwe zondag. De zon schijnt, echt heel warm heb ik het alleen niet. Diep in mijn kleding gedoken zit ik opgevouwen in een zelf gebouwde schuilhut. Mijn verstand zegt me: investeer nu eens in een professionele schuilhut. Iets meer comfort is wel gewenst. Mijn handen vouwen zich strak om een mok thee heen. Ik kijk door de zoeker van mijn lens heen en moet moeite doen om rustig te blijven en niet te schreeuwen. Door de camera heen zie ik namelijk een oranje blauw vogeltje zitten.

Hij is er weer! Mijn IJsvogel. Ik vergeet de hele wereld om me heen, ik vergeet mijn zorgen, deze IJsvogel is op dit moment alleen van mij. Mijn enige zorg.

Nicole

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s