Glorend Hollands landschap

Een glorend Hollands landschap strekt zich voor me uit. In een warm magisch gloeiend licht. De laatste zonnestalen van die dag, verzachtend door een dun laagje eerste sneeuw. De aanwezigheid van niets meer dan rust, starende ogen zien leegte, turen in het niets maar verdrinken in de schoonheid. Het ontspant mijn gespannen lichaam en brengt mijn camera dichter naar mijn hart om niet alleen vast te leggen maar ook mee te nemen wat ik zie. Zo reik ik met mijn handen naar het landschap om het moment met me mee te dragen. Ik word intens geraakt door de teleurstelling dat er ook aan zo´n perfect moment als nu weer een eind komt. Het landschap zal blijven maar mijn lichaam moet zich weer losmaken van deze magische plek op de Veluwe. En zo ben ik hier om een jaartje ouder te worden, in het gebied wat mijn ziel liet voelen hoe dichtbij de natuur in mij zit en hoe hard ik haar nodig heb.

-Nicole-

Posbank, Veluwe 09-12-17

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s