Kingfisher’s battle

Het lijkt dit jaar alsof er echt gestreden wordt om de beste visplaatsen/territoria. Door de zachte winters komen er (gelukkig) steeds meer IJsvogels maar wordt ook de concurrentie heftiger. Deze IJsvogel dame is niet mijn vaste IJsvogel van de twee jaren daarvoor maar laat zich de laatste tijd steeds vaker zien. Vandaag lukte het me om ook haar vast te leggen. Het mannetje laat zich ook nog zien maar zeer onregelmatig. Heeft het vrouwtje nu de vispaal veroverd? We weten allemaal dat vrouwen het laatste woord hebben. We zullen het gaan zien.

Nicole

 

2 gedachtes over “Kingfisher’s battle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s