Mica en Kay

Dieren hebben mijn hele leven lang al een waardevolle betekenis. Ze zijn vaak alles voor me. Als baby lag ik al op de hond van mijn oma, dicht bij de kachel en de liefde voor dieren en de natuur werd alleen maar sterker. Ik heb altijd dieren om me heen gehad, mijn beste vrienden. Ik ben nu de weg van reptielen ingeslagen, omdat ze me fascineren maar ook zodat ik ze kan fotograferen. Ik had van te voren niet gerekend op de band die je ook met dit soort dieren kan krijgen en ontwikkelen.

Mica, eerste foto onder is mijn jonge dame Baardagaam. Rondom Mica voel ik me op mijn gemak en volledig ontspannen. Iets wat me rondom mensen zelden lukt. Mica kan volledig ontspannen op mijn borst in slaap vallen. Haar rustige ademhaling kalmeert me volledig.

Kay, mijn jonge vriend de Panter kameleon. Kay laat me vreselijk lachen om zijn gedrag. Een clown die de huiskamer graag op stelten zet. Een pittig kereltje die graag aangeeft wanneer hij aandacht wil. En nog steeds zit Kay graag bovenop mijn hoofd.

Sanne/ Sami, Siebe/Sunny, Milo/Luka, Avi/Finn, Rozie, Elmo, Roxy, Nova, Mica, Kay en Buck. Mijn dieren, mijn kinderen en vrienden. Voor wie dit niet begrijpen kan, jammer dan.

Nicole

 

112

Een gedachte over “Mica en Kay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s