Vlinder seizoen

De lente is volop aanwezig en schreeuwt om haar volledige aandacht. De natuur ontploft, de vogels bouwen hun nest, leggen hun ei. De vlinders ontwaken. Over enkele weken start het vlinderseizoen en kan ik op mijn vaste route weer alle tellingen gaan vast leggen voor de Vlinderstichting. Tot die tijd draai ik mezelf alvast weer warm met mijn camera.

Foto hieronder is vanmiddag gemaakt in tropische vlindertuin. Via de pagina nieuwe foto’s kun je de foto verder inzoomen. Uiteraard zijn er meer foto’s gemaakt maar deze is in mijn ogen het toppunt van perfectie.

Nicole

Vlindertuin

 

 

Een gedachte over “Vlinder seizoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s