Weidebeekjuffer

Mijn broer zette twee jaar geleden de weidebeekjuffer op de binnenkant van mijn arm. De weidebeekjuffer is voor mij de allermooiste juffer die bestaat. Als ze vliegen lijkt het net of ze nep zijn, sprookjesachtig. Een kleine blauwe elf met wonderlijk schone vleugels. Daarnaast staat de libelle voor mij symbool voor kracht, stabiliteit en balans. Door dit dicht bij me te dragen voel ik me sterker, dicht bij de natuur. Ik had de weidebeekjuffer al eerder gezien maar nog nooit kunnen fotograferen.

Dankjewel bro. Deze is voor jou.

Weidebeekjuffer, Frankrijk.

DSC_3502-23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s