2 gedachtes over “Kleuren

 1. Bijzonder dat er weer één terug in jou tuin is. Een ijsvogel hoort gewoon bij jou, in je nabijheid te zijn, net als vlinders. Alleen de vlinders gaan nu in rust en komen in het voorjaar weer naar jou toe, en deze ijsvogel helpt je nu om deze periode te overbruggen, en helpt je zo de winter door, samen met al je andere bijzondere huisgenoten.
  Hij staat weer perfect op de foto, maar ik had ook niet anders verwacht, jij doet de dingen die je doet met zovéél passie en toewijding, daarom zijn we ook zo trots op jou, en dat maakt jou tot een bijzonder iemand.

  Pap

  Like

 2. Nicole, ten eerste wil ik je complimenteren met je Blog. Wat een geweldige mooie foto’s en de teksten die je erbij schrijft het is pure poezie. Het is jou magnum opus. Het is met zoveel liefde en passie geschreven. Diepe buiging naar je en diep respect. Ga zo door en laat mij genieten van je verhalen en prachtige foto’s

  Robin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s