Over

Mijn naam is Nicole, geboren in 1984. Ik maak sinds 2015 natuurfoto´s zonder een echte voorkeur te hebben voor een soort onderwerp, al neigt mijn passie wel naar macrofotografie, met name vlinders en libellen. Ik zie mezelf als een beginnend natuurfotograaf die vooral op een geïnteresseerde en creatieve manier aan het fotograferen is.

De natuur is voor mij een vluchtweg naar rust en vertrouwen. Ik kan in de natuur mezelf zijn en opgaan in vlinders, insecten, bloemen en vogels. Het gaat mij niet alleen om de foto’s, maar juist ook om het verzamelen van informatie en het vergroten van mijn kennis. Ik werk naast mijn reguliere baan als vrijwillig veldmedewerker voor de Vlinderstichting. Ik noteer daarbij op een vastgestelde route alle vlinders en libellen. Deze worden vervolgens online ingevoerd in een programma van o.a. het landelijk meetnetwerk vlinders/libellen en het CBS. 

Alle foto’s zijn eigendom van mij. De foto’s zijn voorzien van mijn watermerk en daardoor herkenbaar. Foto’s mogen alleen gebruikt worden na nadrukkelijke toestemming van mij, de eigenaar. In overleg mogen de foto´s uitgeleend en/of tegen een vergoeding gebruikt worden. Indien gewenst maak ik ook foto’s op verzoek. U kunt mij benaderen via de contactformulieren op de website. 

De natuur heeft mijn allergrootste respect en zal dus ook niet ten gevolge van mijn toedoen beschadigd worden en/of aangepast worden voor de foto. Alle foto’s die ik maak zijn volledig natuurlijk en zo min mogelijk nabewerkt. 

Materiaal: Nikon D7100 / Nikon D5200 / Sigma 105 mm macro / Nikon 70 – 300 / Sigma 600 mm/ Sigma 17-70 mm / Sigma 10-20 mm.